maanantai 12. lokakuuta 2015

Esteettömyysyhdistys etsii puheenjohtajaa

Esteettömyysyhdistyksen nykyisen puheenjohtajan Jyrki Postin kausi on päättymässä. Oletko kiinnostunut ryhtymään hallituksen puheenjohtajaksi? Tunnetko jonkun jota voisimme kysyä? Syyskokous pidetään Pe 27.11.2015 klo 17.00 Joensuussa. Varapuheenjohtajana jatkaa Osmo Karttunen Joensuusta. 

Mukana toiminnassamme on (ollut) esteettömyyden edistämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneita rakennusalan asiantuntijoita ja kokemusasiantuntijoita (käyttäjäarvioijia, kokemuskouluttajia). Esim. viestinnän asiantuntijoita tarvittaisiin mukaan. Esteettömyys on säännöissämme määritelty näin: 

"Esteettömyys on elin- ja toimintaympäristön ominaisuus, joka mahdollistaa ihmisten erilaiset toimintatavat. Esteettömyys antaa jokaiselle yksilölle iästä, sukupuolesta, terveydentilasta ja toimintakyvystä riippumatta mahdollisuuden toimia, käyttää tarkoituksen mukaisia (apu)välineitä, hyödyntää vaihtoehtoisia rakennusten / järjestelmien / tuotteiden /palveluiden ominaisuuksia ja teknisiä ratkaisuja sekä toisen ihmisen, kuten avustajat, oppaat, tulkit ja saattajat, apua."

Muutenkin vapaaehtoisia mahtuu mukaan, sillä yhdistyksen koko toiminta perustuu vapaaehtoisuudelle. Mikäli puheenjohtajaa ei löydy, eikä muita uusia toimijoita, joudutaan yhdistys purkamaan. 

Ota yhteyttä esteettomyysyhdistys (at) gmail.com ja kysy lisätietoja.

Hallitus

Ei kommentteja: