sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kevätkokouskuulumisia

Esteettömyysyhdistyksen kevätkokous kokoontui eilen Joensuussa Ortodoksisen kulttuurikeskuksen kirjastossa.

Kevätkokouksen asiat keskittyvät sääntöjen mukaan edellisen vuoden toimintaan ja talouteen, mutta kokouksen jälkeen oli hyvä tilaisuus keskustella myös tämän vuoden toiminnasta.

Maaliskuussa aloitetut joensuulaisten käyttäjäarviojien kokoontumiset jatkuvat kesäkuussa ja uudestaan syksymmällä. Ensimmäisellä kerralla aiheena oli käyttäjän ja suunnittelijan vuoropuhelun merkitys ja sen toteuttaminen.

Jatkossa mietitään ja ideoidaan palautteen antamista. Millaisia eri tapoja on antaa palautetta? Millaisia palautteen antamisen tapoja yhdistyksessä kehitettäisiin? Tavoitteena on kehittää yhdistyksen jäsenten käyttöön palautteen antamista helpottavia valmiiksi mietittyjä toimintamalleja.

Syksymmällä tehdään kartoituskäynti myöhemmin varmistuvaan kohteeseen. Neljännen kokooontumisen aihe on vielä avoin. Rakennuspiirustusten opiskelu on ollut yksi ehdotus.

Yhdistyksen tiedotustoimintaan on suunnitteilla oma pari kertaa vuodessa ilmestyvä tiedotuslehti. Tiedotusta jatketaan entiseen tapaan verkkosivuilla ja sähköpostitse.

Alla on linkki vuoden 2009 toimintakertomukseen.

Esteettömyysyhdistyksen toimintakertomus 2009

Ei kommentteja: